GYVENK

Tiems, kas neteko vilties

Šiandien daug žmonių su baime laukia rytojaus: netekus darbo nebus ką valgyti, kuom mokėti už šilumą, o pakilus palūkanoms – grėsmė netekti ir būsto. Badas, šaltis, benamystė. Ir baimė pažiūrėti neaprengtiems alkaniems savo vaikams į akis.

Dabar pavasaris. Padaugėjo darbų. Bet tai – laikini, sezoniniai darbai. Jų tuoj pat sumažės. Tiesa, - vasaros sezonui rikės kiek daugiau, nei dabar, padavėjų, pardavėjų, virėjų. Ankstyvą rudenį trumpam prireiks pagalbininkų derliaus nuėmimui. Bet tai ir viskas.
O iš kitos pusės, - po prezidento rinkimų didės mokesčiai, dėl ko brangs prekės ir paslaugos. Keturiais centais liepos mėnesį atpigusi elektra vėlyvą rudenį brangs, ko gero, visu litu. Prisidės šildymas su jo milžiniškomis kainomis, karštas-šaltas vanduo. Per vasarą ir rudenį daug įmonių bankrutuos, todėl bedarbių gretos dar pagausės. T.y., - sumažės mokančiųjų mokesčius. Dėl to jie turėtų dar kilti, o pašalpos, pensijos ir paramos – mažėti.
Kaip išlaikyti butą, kur gauti pinigų vaistams, apsirengimui, maistui, vaikams?
Atrodo, - viskas tik blogyn ir blogyn. - Visas pasaulis prieš Tave... Ir vilties nebėra. Ar gali būti kitaip?
Be jokios abejonės!

Gręsia būsto praradimas? Darbo netkimas? Smaugia banko paskolos? - Ko gero - tai ne visai tiesa.- Tiesiog Jūs ne viską žinote. Iš tiesų - tik priklauso, kiek norite sumokėti už savo laimę. - Ne, - ne pinigais. - Atkaklumu, darbu ir t.t.. - Viską galima išgelbėti. - Dar daugiau. - Galite tapti turtingesnis nei ligi šiolei.

Tie, kas neteko vilties, pragyvenimo šaltinio ar pastogės... Tie, kurie išaugino ar nori išauginti savo vaikus, bet nebeišgali to padaryti... - Skambinkite telefonu, jei Jūsų artimiesiems, kaimynui ar Jums patiems nebepakeliamai sunku, jei gręsia praradimai - gal būt, mes ir sugebėsime padėti.

Skambinkite arba palikite žinutes telefonu ... ... ... ... ...,
arba rašykite e-mail'u:
gyvasta@gmail.com

Jei sunku širdy, jei ją gniaužia baimė. Jei baimė stingdo rankas ir šaldo judesius, - kreipkis. Padėsime ir patarimais, ir konkrečiais būdais. Šiandien kaip niekada Tavo galva turi būti blaivi ir skaidri. O baimė trukdo. Kaip jos atsikratyti?
Kreipkis.


Ką daryti, jei verslas lėtėja ar ir visai sustojo?
Kreipkis.

.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą